Pris fra

AntalPris
100 stk.3.933 kr.
500 stk.8.481 kr.
1.000 stk.12.138 kr.

Med logo eller andet tryk
Størrelse: Flere modeller
Gravering: Ja, fuldfarve
Minimum antal: 100 stk.
Intet opstartsgebyr
Over 1.000 stk.: Kontakt for tilbud

Har du en forespørgsel?


Nøgleringe med lommelygter

Vil du gerne forkæle dine kunder med en nøglering, der har en praktisk anvendelighed? Så er vores nøgleringe med lommelygter som vedhæng et rigtig godt bud. Vi har flere typer af lommelygter på lager, der alle kan fås i lige nøjagtig jeres farver og med logo eller budskab trykt på. Alle lommelygter har naturligvis et skarpt LED-lys, der kan lyse selv de mørkeste omgivelser op.

Nøgleringe med lommelygter er også velegnede til dig, der arbejder inden for håndværk, gør-det-selv, naturliv, jagt og fiskeri m.m. De er naturligvis også ideelle til dig, der blot ønsker at tilføre dine nye reklameartikler en øget funktionalitet, så modtagerne kan få glæde af dem i lang tid fremover.

Kontakt os gerne i dag og lad os tage en snak om dine nye reklameartikler. Vi kommer gerne med råd og vejledning, så din produktion af nøgleringe med LED-lys bliver, præcis som I ønsker det. Du er både velkommen til at bruge kontaktformularen til venstre eller ringe til os på 7171 2071 – også for rekvirering af et gratis designudkast.