Pris fra

AntalPris
100 stk.3.220 kr.
500 stk.7.760 kr.
1.000 stk.11.200 kr.

Med print eller 3d form
Størrelse: Op til 6 cm. x 6 cm.
Gravering: Ja, fuldfarve
Minimum antal: 100 stk.
Intet opstartsgebyr
Over 1.000 stk.:  Kontakt for tilbud

Har du en forespørgsel?


Nøgleringe i gummi

Nøgleringe i gummi er til dig, der gerne vil have noget, som ingen andre har. Du kan fx få formet jeres logo i naturgummi, et budskab eller en figur, der efterfølgende kan hægtes på en nøglering og bruges som vedhæng.

Nøgleringe i gummi har generelt en høj detaljegrad. De egner sig derfor også til mere komplicerede tryk, hvor der fx er flere farvenuancer eller hvor de enkelte detaljer gerne skal stå skarpt og klart. Via fordybninger og forhøjninger i gummien kan vi skabe et eksklusivt udtryk. Naturligvis i lige nøjagtigt jeres farver.

Især vores nøglering i 3d gummi er meget populær. Her producerer vi først selve vedhænget og lægger det efterfølgende på en underflade, der kapsler hele trykket ind. Du kan se flere eksempler på nøgleringe i 3d gummi længere oppe på siden.

Som med alle vores andre produktioner gælder det, at vi ikke går i trykken med din opgave, inden du har fået tilsendt og godkendt et endeligt design. Vi laver naturligvis gerne flere korrekturer, så du kan se de forskellige muligheder, inden du beslutter dig. Dette giver dig en sikkerhed for, at dine nye nøgleringe i gummi bliver akkurat, som du havde forestillet dig.

Benyt gerne kontaktformularen til venstre, og vi vender tilbage inden for ganske få timer. Du er også velkommen til at ringe på 7171 2071.