Pris fra

AntalPris
100 stk.3.220 kr.
500 stk.7.760 kr.
1.000 stk.11.200 kr.

Uendelige tilpasningsmuligheder
Størrelse: Vælg selv bredde og længde på snoren
Tryk: Ja, fuldfarve
Minimum antal: 100 stk.
Intet opstartsgebyr
Over 1.000 stk.:  Kontakt for tilbud

Har du en forespørgsel?


Nøglering med nøglesnor

Nøglesnore, eller keyhangers og lanyards, som de også kaldes, er er en anden måde at opbevare og tramsportere sine nøgler på. En keyhanger har du typisk om halsen, og du kan derfor have dine nøgler med dig på steder, hvor du er taske- eller lommeløs.

Er et af formålene med jeres produktion af reklameartikler at opnå større brand awareness, så kan nøglesnore være det helt rigtige valg. Gjort rigtigt kan nøglesnore være med til at give virksomheden mere synlighed, end fx nøgleringe med et vedhæng i metal eller læder kan det. Fladen, hvor på man kan få trykt sit logo eller budskab, er større, og da man transporterer sine nøgler i en snor om halsen, kan man være sikker på at få meget eksponering for pengene.

Vi kan lave jeres keyhangers, sådan som I ønsker det. Vi har flere års erfaring med produktion af keyhangers, og kan derfor tilrettelægge en produktion ned i detaljen. Vælg blandt flere snortyper, materialer og tilbehør, så du får den nøglesnor, der passer jer bedst. Vi kan dertil også tilpasse målene, så den bliver kortere eller bredere og producere i lige nøjagtig jeres unikke pantonefarver.

Brug kontaktformularen til venstre eller ring på 7171 2071 og rekvirer et gratis designudkast i dag. Vi hjælper naturligvis gerne med gode råd og vejledning, så du får den perfekte reklameartikel.