Pris fra

AntalPris
100 stk.3.220 kr.
500 stk.7.760 kr.
1.000 stk.11.200 kr.

Aluminium eller kromlook
Størrelse: Op til 6 cm. x 6 cm.
Gravering: Ja, fuldfarve
Minimum antal: 100 stk.
Intet opstartsgebyr
Over 1.000 stk.:  Kontakt for tilbud

Har du en forespørgsel?


Nøgleringe i metal

Med nøgleringe med vedhæng i metal er du sikker på at få en merchandise med en høj værdi. Brugerne bruger typisk vores nøgleringe i metal over en længerevarende periode, da kvaliteten er høj og holdbarheden lang. Dette giver jer synlighed hos jeres målgruppe i flere år frem, og det er derfor en ideel form for markedsføring, hvis I ønsker noget, der har en effekt både nu og på sigt.

Alle vores produktioner at nøgleringe kvalitetstestes, inden de pakkes og sendes ud. I kan derfor være sikre på, at jeres metalnøgleringe er støbt i den korrekte form, samtidig med at trykket er skarpt og nuanceret. I får naturligvis et designudkast til godkendelse, inden vi går i trykken. Har I brug for flere designudkast, inden vi rammer rigtigt, så kan I rekvirere alle dem, som I måtte ønske.

Vi har flere forskellige typer af metal, som vi kan gravere på. Du kan bl.a. vælge imellem jern, aluminium og kobber, der alle har hvert deres udtryk. Der er derfor mulighed for at få rigtig flotte nøgleringe i metal, som kun få af jeres konkurrenter kan matche.

Du kan uforpligtende rekvirere et tilbud på nøgleringe med metalvedhæng her. Du er også velkommen til at ringe på 7171 2071. Vi sidder klar ved telefonen – også om lørdagen.